Shou sugi ban voordeur en garagedeur

Different Doors realiseerde een bijzonder project waarbij moderne techniek is gecombineerd met een eeuwenoude kunst. De volledig zwarte wand met onzichtbare voordeur en garagedeur is voorzien van ‘shou sugi ban’, oftewel Japans zwarthout. Met één knop op de afstandsbediening opent de houten sectionaaldeur en wordt deze zichtbaar…

Video

Bekijk bewegende beelden

Shou sugi ban, zwarthout

Deze van oorsprong Japanse techniek wordt gebruikt om hout diep te branden zodat het zwart wordt. Het hout heeft een karakteristieke uitstraling en is volledig onderhoudsvrij en duurzaam. Iedere plank is anders, maar samen vormen ze een bijzonder fraai geheel. De shou sugi ban techniek kan op verschillende houtsoorten worden toegepast. Bijvoorbeeld op Douglas of Accoya.

Weinig onderhoud en perfect geïsoleerd

Naast het esthetische gedeelte is er ook zorgvuldig nagedacht over praktische zaken. Deze houten garagedeur en voordeur hebben weinig onderhoud nodig door het toepassen van ‘Japans zwarthout’. Hierdoor is deze wand beschermd tegen de weersinvloeden en kan het tientallen jaren mee. Daarnaast zijn de deuren volledig geïsoleerd en zorgt de de sterke motor van de garagedeur voor een snelle en goede opening.

Alles is mogelijk

Bent u ook op zoek naar bijzondere houten deuren? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres! Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die passen bij uw eisen en wensen. Aan de hand hiervan zorgen zij voor een ontwerp dat aansluit bij de stijl van uw woning. Omdat alle deuren van Different Doors op maat gemaakt worden, is geen idee te gek. Wat u ook in gedachten heeft, Different Doors maakt het mogelijk!

Neem contact op met de adviseurs van Different Doors om te zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Garagedeur met voordeur