Dubbele houten zijwaartse garagedeur van afrormosia latten

Een wel heel speciaal project in Hank dat Different Doors onlangs gerealiseerd heeft. Deze garagedeur is maar liefst meer dan zes meter breed. Samen met de klant hebben we ervoor gekozen de garage te verdelen in twee zijwaartse sectionaaldeuren. Daarnaast monteerde Different Doors nog een extra garagedeur en gevelbekleding in dezelfde stijl. Het mooie Afrormosia hout is verticaal geplaatst en zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Video

Interview met de klant

Bekijk een filmpje met daarin de ervaring van deze klant met Different Doors inclusief bewegende beelden van dit bijzondere project.

De keuze voor een zijwaartse beweging

Bij deze brede garagedeur hoeft de garagedeur niet volledig geopend te worden wanneer er bijvoorbeeld maar één auto of een fiets naar binnen/buiten hoeft. Wanneer de auto’s tegelijk naar buiten moeten dan kunnen de garagedeuren uiteraard ook gelijktijdig geopend worden.

De klant wilde geen horizontale naden, door de keuze van een zijwaartse beweging en verticale Afrormosia latten is aan deze wens perfect voldaan.

Een zijwaartse beweging zorgt voor een extra wow-effect!

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw wensen.

Zoekt u ook een zijwaartse garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect wegwerken in uw volledige wand? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren