Houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Ieder ontwerp mogelijk

Houten openslaande garagedeuren worden vaak toegepast in woningen in landelijke stijl, maar ook wanneer u op zoek bent naar een moderne garagedeur is hout een uitstekende keuze. Different Doors geeft u keuze uit diverse houtsoorten, verschillende kleuren en tinten. Enkele mogelijkheden zijn een openslaande deur met visgraatmotief, horizontale of verticale belijning of een vlakke beplating. De houten garagedeuren kunnen bovendien worden voorzien van ramen in plexiglas of HR++ isolatieglas zowel in, boven als naast de garagedeur. Samen met u stemmen wij het ontwerp van uw garagedeur geheel af op uw woning. Ook een eigen ontwerp realiseren wij graag voor u.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze houten openslaande garagedeuren:

Ieder ontwerp mogelijk
Panelen horizontaal, verticaal, vlak of met visgraad? Wij maken uw deur geheel naar wens, passend bij uw stijl.

Iedere houtsoort mogelijk
De keuze beperken wij niet tot één of enkele houtsoorten. Met onbeperkte keuze zijn uw mogelijkheden onbegrensd.

Optimale isolatie en veiligheid
Houten openslaande deuren van Different Doors zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Glas in én boven de deur
De deuren kunnnen worden voorzien van ramen met plexiglas of HR++ isolatieglas. In, naast of boven de deur!

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de houten openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Voordeliger: onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren zijn leverbaar vanaf 3495,- incl montage. Dankzij onze eigen productie bent u veel voordeliger uit met onderhoudsvrije openslaande garagedeuren. Deze zijn al leverbaar vanaf 2395,- en bieden ook meer mogelijkheden zoals asymetrische verdeling en verticale profilering.

Bekijk onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen