Accoya houten garagedeur bij monumentaal pand

Different Doors monteerde in de oude binnenstad van Doesburg een wel heel bijzondere houten sectionaaldeur. De recent gebouwde garage geeft een groot contrast met de bijbehorende oude middeleeuwse woning. De stad Doesburg kent vele Rijksmonumenten waar deze woning er één van is. De aangeleverde houten delen van duurzaam Accoya hout zijn vakkundig door de vakmensen van Different Doors verwerkt. Het resultaat is een unieke garagedeur met een optisch effect.

Rijksmonumenten renoveren

Different Doors heeft al vele Rijksmonumenten mogen voorzien van een houten garagedeur. Door onze ervaring en eigen productieproces maken we de deuren precies zoals gewenst. Hierdoor kan er een product gemaakt worden wat aan de eisen voldoet voor monumentencommissies en welstand. Een Rijksmonument wordt hiermee voorzien van een fraai stuk vakwerk. Bekijk ook eens dit monumentale project in Gorinchem.

Meer informatie over garagedeuren voor monumentale panden vind je hier.

Alles is mogelijk

Heeft u vragen omtrent deze specifieke houten garagedeur voor een monumentaal pand of wilt u graag meer informatie over andere soorten garagedeuren? Neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Garagedeuren voor monumentale panden