2x houten garagedeuren gelijk met de gevel

Nieuwsgierig naar een huis waar hout de show steelt? Deze villa heeft twee ‘verborgen’ houten sectionaaldeuren van Different Doors die perfect passen bij het strakke design. De warme houttinten, die je op verschillende plekken in het huis terugziet, geven het geheel een uitnodigende sfeer. Geen wonder dat je meteen binnen wilt stappen!

Sectionaaldeuren gelijk in de gevel

Het zoeken naar de twee houten garagedeuren in deze woning is een uitdaging op zich. Dankzij Different Doors’ expertise zijn de houten sectionaaldeuren naadloos geïntegreerd in de gevel, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn. Het hout op de garagedeuren vloeit perfect over in de gevelbekleding, wat een knap staaltje vakmanschap laat zien.

Op maat gemaakt

In deze woning draait alles om hout. Je vindt houten gevelbekleding op verschillende plekken rondom de villa. Bij Different Doors bieden we altijd maatwerk, waardoor klanten hun eigen hout kunnen aanleveren. Onze vakmensen in de timmerfabriek gebruiken dit hout om prachtige garagedeuren te creëren. Door deze aanpak vermijden we kleurverschillen tussen het hout van de garagedeuren en de rest van de gevelbekleding, wat resulteert in een naadloos geheel.

In samenwerking met Freco Huis
Fotografie door: Nicolet Groen

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar een ander type garagedeur of een garagedeur bekleed met hout? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres. We gaan graag iedere uitdading aan waarbij vrijwel iedere houtsoort, kleur, techniek of afwerking mogelijk is. Wat u ook wenst; de garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren