Houten taatsdeuren

  • Unieke deuren die u nergens anders ziet!
  • Iedere houtsoort mogelijk
  • Gemaakt met het beroemde systeem van FritsJurgens
  • Afmetingen mogelijk tot 2000 mm breed en 4000 mm hoog.
  • Houten deurgrepen of aangeleverde deurgrepen is mogelijk

Taats voordeur van hout

Taatsdeuren, ook wel pivoterende deuren genoemd, worden gemaakt met het systeem van FritsJurgens. De grootste speler op het gebied van mechanica voor taatsdeuren. Wij realiseren houten taats voordeuren die met iedere houtsoort kunnen worden bekleed. Dit kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. Hierdoor krijgt u een van de meest unieke en bijzondere toegangsdeuren die u zich maar kunt wensen! Tevens kunnen wij een elektrisch slot realiseren die kan worden aangesloten op uw domotica systeem. Of u kunt gemakkelijk met een chip uw woning betreden. Geen sleutels meer nodig!

Hout en staal combinatie

Vooral de combinatie van een houten taatsdeur met stalen kozijnen is erg geliefd. De populaire combinatie geeft uw woning een strakke en moderne uitstraling. Het hout daarentegen maakt de deur juist weer warmer. Welke stijl u ook kiest, bij Different Doors denken we graag met u mee. Zo wordt de houten taatsdeur op maat gemaakt en volledig aangepast op uw wensen.

Unieke ontwerpen passend bij uw woning

Een houten taats voordeur van Different Doors is een unieke entree en een eyecatcher van uw woning. Deze systemen ziet u nergens anders en u kunt deze samenstellen zoals u het graag wilt. Een taatsdeur van hout heeft een stijlvolle en luxe uitstraling. Wilt u meer weten over taatsdeuren of bent u wilt u gratis advies op maat? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee! Meer inspiratie?

Optimaal comfort met een taatsende buitendeur

Een buitendeur van Different Doors, uitgevoerd als taatsdeur, staat garant voor optimaal gebruiksgemak. Deze deur vereist slechts een minimale inspanning om te openen en te sluiten. Bovendien is ze van beide kanten te openen. Dankzij de geavanceerde mechanica en zorgvuldige afwerking is de deur niet alleen soepel in gebruik, maar zorgt deze ook voor maximaal comfort zonder ongemakken.

Isolatie

Taatsdeuren van Different Doors worden voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal. Daarnaast worden de onder- en bovenzijde voorzien van een dubbele valdorpel. Met alle rubbers rondom de buitendeur bent u dus verzekerd van een moderne afdichting van uw woning.

Beveiliging

Wij voorzien hoogwaardige taatsdeuren van hoogwaardig hang en sluitwerk! Tevens kunnen wij een elektrisch slot realiseren die kan worden aangesloten op uw domotica systeem. Of u kunt gemakkelijk met een chip uw woning betreden. Geen sleutels meer nodig!

Houten garagedeur Afrormosia

Alle houtsoorten mogelijk

Wij realiseren uw taatsdeur in iedere gewenste stijl en houtsoort. Deze kunt u zelf aanleveren of wij kunnen dit voor u doen. Hierdoor sluit de taatsdeur altijd aan bij de rest van uw woning.


Houten taatsdeuren van kwaliteit

Bij Different Doors kiest u voor een houten taatsdeur van topkwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en mechanica. De afwerking en montage wordt door onze eigen installatieteams vakkundig verzorgd. Een taatsdeur van Different Doors is een uitstekende investering in uw woning.

10 jaar garantie op uw taatsdeur van hout

U bent verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur van onze houten taatsdeuren. Different Doors geeft u maar liefst 10 jaar lang garantie op uw taatsdeur!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor spreken we graag met u af, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale taatsdeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Sil Different Doors

Houten taatsdeuren van Different Doors