Drie houten sectionaaldeuren diverse stijlen

Een onbeschrijflijk mooi project waarbij Different Doors maar liefst drie houten sectionaaldeuren heeft mogen plaatsen. Twee van de drie garagedeuren zijn uitgevoerd in klassieke stijl met prachtige bossing panelen en specifieke houten details. De derde houten garagedeur met verticale latten is achter de dag gemonteerd maar loopt perfect over op de gevelbekleding.

Video

Bekijk de video van dit unieke project wat we gerealiseerd hebben!

Houten sectionaaldeuren op maat gemaakt

Dit project is een goed voorbeeld van de onbegrensde mogelijkheden die u bij Different Doors als klant heeft. Er zijn compleet verschillende types sectionaaldeuren geplaatst die qua ontwerp, productie en montage andere aandacht vereisen. Door de jarenlange ervaring van Different Doors, onze eigen productiefaciliteit en vakkundige montage hebben we een prachtig eindresultaat weten te realiseren.

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren