Eiken voordeur en eiken garagedeur in dezelfde stijl

In België heeft Different Doors onlangs een bijzonder houten garagedeuren project gerealiseerd. De wens van de klant was om een eiken voordeur en eiken garagedeur in dezelfde stijl te krijgen. In dit geval produceerde Different Doors alleen de eiken garagedeur omdat de voordeur reeds in de woning aanwezig was. Uiteraard kan Different Doors ook dat voor u maken.

Speciale details

Samen met de klant hebben we de garagedeur ontwikkeld en mooie details toegevoegd. Zo is er een weldorpel, slaglat en neutje te zien en is hij afgewerkt met een transparante lak. Wat u ook wenst, wij maken het!

Video

Eiken garagedeur en voordeur in dezelfde stijl

Alles is mogelijk

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Garagedeur met voordeur
Houten garagedeuren