Eiken voordeur en eiken garagedeur in dezelfde stijl

In België heeft Different Doors onlangs een bijzonder houten garagedeuren project gerealiseerd. De wens van de klant was om een eiken voordeur en eiken garagedeur in dezelfde stijl te krijgen. In dit geval produceerde Different Doors alleen de eiken garagedeur omdat de voordeur reeds in de woning aanwezig was. Uiteraard kan Different Doors ook dat voor u maken.

Speciale details

Samen met de klant hebben we de garagedeur ontwikkeld en mooie details toegevoegd. Zo is er een weldorpel, slaglat en neutje te zien en is hij afgewerkt met een transparante lak. Wat u ook wenst, wij maken het!

Video

Eiken garagedeur en voordeur in dezelfde stijl

Alles is mogelijk

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten voordeuren
Houten garagedeuren