• Uitstekende isolatie
  • Optimaal beveiligd
  • Makkelijk in gebruik

Informatie aanvragen?

  1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
  2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
  3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

Wat Different Doors uniek maakt en onze voordelen:

Bij Different Doors is ons streven om uw verwachtingen te overtreffen en uw interieurdromen werkelijkheid te maken. De Elektrische garagedeuren met loopdeur bieden:

Beste kwaliteit

Onze latten zijn vervaardigd met ongeëvenaarde vakmanschap en beloven uitzonderlijke duurzaamheid en elegantie voor uw interieur.

Volledige ontzorging

Bij Different Doors nemen we de leiding, vanaf het eerste advies tot de oplevering. U hoeft zich nergens zorgen over te maken; uw enige taak is genieten van het eindresultaat.

Snelle levertijd

Wij begrijpen uw ongeduld om uw droominterieur te realiseren. Daarom leveren wij onze elektrische garagedeuren met loopdeur binnen 6 weken, en onze professionele installateurs zorgen ervoor dat ze binnen 4 uur op hun plaats zitten.

10 Jaar garantie

We geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we met trots een uitgebreide garantie van 10 jaar op onze elektrische garagedeuren met loopdeur verticale latten.

Persoonlijk contact

Bij Different Doors geloven we in persoonlijke service. Ons vriendelijke team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw keuzes.

beeldmerk

Elektrische garagedeuren met loopdeur

Bent u op zoek naar een elektrische garagedeur met loopdeur? Graag adviseren wij u in de beste keuze! Samen met onze ervaren medewerkers gaan we op zoek naar de garagedeur die het beste bij uw wensen past!

beeldmerk

Heeft u vragen?

Sil adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Elektrische garagedeuren met loopdeur van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout en stijl
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!