Drie sectionaaldeuren geïntegreerd in de gevel

In Venray mocht Different Doors deze speciale sectionaaldeuren realiseren. De deuren zijn volledig geïntegreerd in de gevel en gemonteerd door Different Doors. In onze eigen werkplaats zijn deze houten sectionaaldeuren volledig op maat gemaakt volgens de wensen en eisen van de klant.

 

Architect: LAB32
Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

Plato Free Willy ®

De deurbladen zijn volledig van hout gemaakt. Daarvoor is gebruik gemaakt van het materiaal Plato Free Willy ®. Dit is een thermisch behandelde houten gevelbekleding met een sterk uitgesproken horizontale belijning. Uniek aan Plato Free Willy zijn de verzonken ventilatie-openingen die de gevel mooi droog houden.

Gezien in ‘The Art of Living’ magazine

In de laatste editie staat een prachtig artikel over een moderne villa waarin Different Doors drie houten garagedeuren heeft mogen realiseren! Op beide zijn we erg trots.

Alles is mogelijk

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: