Drie sectionaaldeuren geïntegreerd in de gevel

Bent u op zoek naar een garagedeur geïntegreerd in de gevel? Of zoekt u juist een houten sectionaaldeur gemaakt van een bijzondere houtsoort? Wat uw wens ook is, bij ons bent u aan het juiste adres. Different Doors realiseert volledig op maat gemaakte garagedeuren helemaal passend bij wat u zoekt.

Sectionaaldeuren
Voor dit project, dat ontworpen is door architectenbureau LAB32, hebben we drie naast elkaar geplaatste sectionaaldeuren gerealiseerd. De op maat gemaakte sectionaaldeuren zijn met één druk op de knop te openen. Doordat ze zich naar boven openen kan de garage zonder problemen geopend worden als er een auto voor geparkeerd staat en gaat er binnen weinig ruimte verloren.

Architect: LAB32
Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine.

Plato Free Willy ®

Voor dit project is een bijzondere houtsoort gebruikt. Het horizontaal geplaatste hout heet Plato Free Willy®. Plato Free Willy® is een thermisch behandelde houtsoort en daardoor duurzaam en onderhoudsarm. Uniek zijn de verzonken ventilatie openingen die er voor zorgen dat de gevel ook bij regen mooi droog blijft.  Het geeft dus niet alleen een prachtige uitstraling maar is ook praktisch.

Gezien in ‘The Art of Living’ magazine

In The Art of Living staat een prachtig artikel over een moderne villa waarin Different Doors drie houten garagedeuren heeft mogen realiseren! Op beide zijn we erg trots.

Alles is mogelijk

Houtsoorten
Heeft u liever een andere houtsoort? Onze houten garagedeuren en gevelbekleding zijn in alle houtsoorten en kleuren leverbaar. Denk hierbij aan mahonie, merantie, eiken, red cedar, afrormosia en nog vele anderen.

Geïntegreerd in gevel
Onze houten sectionaaldeuren kunnen volledig worden geïntegreerd in de achterliggende wand. De deuren worden gelijk geplaatst met de gevel en met hetzelfde materiaal bekleed. De garagedeur ligt hierdoor verscholen in de strakke achterwand en wordt pas goed zichtbaar wanneer deze geopend wordt. Dit zorgt voor een adembenemend effect!

Alles is mogelijk
Onze adviseurs gaan altijd samen met u als architect of woningeigenaar om de tafel. We zorgen er samen voor dat een ontwerp perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van een woning. Onze garagedeuren worden in de eigen werkplaats geproduceerd. Heeft u een idee in gedachten? Different Doors maakt het mogelijk!

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten sectionaaldeuren
Houten garagedeur en voordeur in dezelfde stijl