Zwarte houten garagedeur verticaal geprofileerd in drie breedtes.

In Edegem (België) monteerde Different Doors deze zwarte houten garagedeur gelijk met de gevel. De wens van de klant was om een zwarte gevel te realiseren zonder de garagedeur te zien. Het mocht echter geen saai zwart vlak worden. Samen met de klant hebben we vervolgens alle wensen uitgewerkt om tot een passende oplossing te komen.

De gebruikte houtsoort is red cedar welke verticaal geprofileerd is. Door het gebruik van drie verschillende breedtes hout en de montage in verschillende volgorde creëerde Different Doors een speels maar toch zeer stijlvol effect. Door de plank over plank montage is er ook voor diepte gezorgd in de gevel.

Video

Zwarte houten garagedeur met gevelbekleding

Reactie van de klant:

“We hebben een sectionaalpoort en aangrenzende gevelbekleding in hout laten plaatsen door Different Doors in 2017 voor onze nieuwbouwwoning en zijn uiterst tevreden met het prachtige resultaat! Ook de samenwerking met Different Doors verdient veel complimenten: – zeer informatief overleg in het voortraject mbt de materiaalkeuzes en technische mogelijkheden – duidelijk offerte en heldere prijsafspraken, die ook worden nageleefd (geen onaangename verrassingen en meerkosten) – zeer goede werkplanning: plaatsing op de afgesproken datum en binnen de geplande termijn alles netjes gemonteerd – vriendelijke en klantgerichte monteurs – duidelijk uitleg vd werking van de poort na plaatsing. Kortom: een aanrader om met Different Doors te werken om zonder zorgen tot een schitterend resultaat te komen!”

– Michiel

Weinig onderhoud

Het onderhoud van deze houten garagedeur is eenvoudig doordat er is gekozen voor een zwarte ademende watergedragen lak. Daardoor is de wand tevens beschermd tegen de weersinvloeden. Naast het esthetische gedeelte is er ook zorgvuldig nagedacht over praktische zaken. Doordat het een inpandige garage betreft is de deur tot wel 79 mm dik en voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal. Een extra dikke deur voor optimale isolatie én veiligheid. De sterke motor zorgt voor veilig gebruik en een snelle en goede opening van de garagedeur.

Alles is mogelijk

Shou sugi ban, zwarthout

Wist u dat wij ook garagedeuren, voordeuren en gevelbekleding produceren van zwarthout ook wel ‘Shou sugi ban’ genaamd? Deze van oorsprong Japanse techniek wordt gebruikt om hout diep te branden zodat het zwart wordt. Het hout heeft een karakteristieke uitstraling. Wenst u ook een garagedeur van deze unieke houtsoort neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: