• Uitstekende isolatie
 • Optimale veiligheid
 • Gebruiksgemak voor het hele gezin

Informatie aanvragen?

 1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
 2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
 3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

Waarom kiezen voor een eikenhouten garagedeur van Different Doors? 

Bij Different Doors streven we naar perfectie in elk aspect van onze eiken garagedeuren. Hier zijn enkele redenen waarom onze deuren opvallen: 

 • Beste Kwaliteit: Onze eiken garagedeuren worden vervaardigd met het hoogste vakmanschap en oog voor detail. We selecteren zorgvuldig het beste eikenhout en realiseren een unieke garagedeur voor uw woning.
 • Volledige Ontzorging: Van ontwerp tot installatie, wij zorgen voor alles. Ons team van experts neemt de verantwoordelijkheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details. 
 • Snelle Levertijd: We begrijpen dat tijd belangrijk is. Binnen slechts 6 weken heb u uw op maat gemaakte eiken garagedeur in huis. En de plaatsing duurt slechts 4 uur. 
 • Langdurige Garantie: We geloven in de duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we een solide 10 jaar garantie. Dit geeft vertrouwen in uw investering. 
 • Persoonlijke Service: Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen. We luisteren naar uw wensen en bieden persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat u blij zult zijn met het eindresultaat.
beeldmerk

Transformeer uw woning met eiken pracht 

Eikenhout is al eeuwenlang een symbool van elegantie en duurzaamheid. Een eiken garagedeur voegt niet alleen stijl toe aan uw huis, maar verbetert ook de isolatie en beveiliging. Het warme en het tijdloze aspect van eikenhout past perfect bij verschillende woningen.

Onze eikenhouten garagedeuren zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd en behandeld om bestand te zijn tegen weersinvloeden en slijtage. Dit betekent dat u jarenlang kunt genieten van de garagedeur zonder zorgen over het onderhoud. 

Eiken garagedeur

Different Doors levert eikenhouten garagedeuren volledig op maat. Graag nemen wij samen met u uw wensen door zodat wij de garagedeur van uw dromen kunnen produceren. Twijfelt u nog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze houten garagedeuren worden door onze ervaren medewerkers geheel met de hand geproduceerd. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij u een snelle levertijd en een uitstekende kwaliteit bieden.

Neem contact op en ontdek meer 

Bent u klaar om uw huis te transformeren met de beste eiken garagedeuren? Neem vandaag nog contact op met Different Doors voor een vrijblijvende offerte en persoonlijk advies. Ons team staat klaar om al de vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van de perfecte eiken garagedeur. 

Ontdek de pracht van eiken garagedeuren en geef het huis de upgrade die het verdient met Different Doors. 

beeldmerk

Heeft u vragen?

Harm adviseert u graag!

We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van een maatwerk garagedeur voor uw woning. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Houten garagedeuren van Different Doors

 • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
 • Plaatsing binnen één dag!
 • Leverbaar met gevelbekleding
 • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!