Alles is mogelijk

Wilt u ook graag uw eigen houten garagedeuren op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige houten garagedeuren. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

      

houten garagedeuren

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Goede isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag
  • 10 jaar garantie

Houten garagedeuren

Bij Different Doors zijn er ontzettend veel mogelijkheden om uw favoriete houten garagedeur samen te stellen. Doordat wij verschillende ontwerpen aanbieden kunt u uw garagedeur geheel in de stijl van uw eigen woning samenstellen.

Al onze houten garagedeuren worden geheel met de hand gemaakt door onze ervaren medewerkers. Doordat wij onze productie in eigen hand hebben kunnen wij u een snelle levertijd en een goede kwaliteit bieden. Onze garagedeuren worden geplaatst in één dag, soms duurt dit slechts vier uur! Daarnaast bieden wij u een garantie van 10 jaar op iedere garagedeur, zo weet u zeker dat u geen spijt krijgt van uw aankoop!

frake houten garagedeur