Elektrische openslaande garagedeur uitgevoerd als sectionaaldeur

In Rijnsburg hebben de bekwame monteurs van Different Doors deze elektrisch openslaande garagedeur uitgevoerd als sectionaaldeur gemonteerd. De klant wilde tijdens het eerste gesprek echter een houten openslaande elektrische garagedeur. Technisch gezien mogelijk maar er kleven een aantal nadelen aan zo’n soort garagedeur:

  • De garagedeur opent naar buiten, hierdoor moet je ten alle tijden opletten waar je de auto, fiets, en andere kostbare zaken plaatst.
  • De garagedeur wordt boven door twee motoren opengeduwd. Dit heeft als gevolg dat de sluiting op de vloer niet optimaal is.
  • Het hout van de garagedeur werkt waardoor het kan gaan klemmen. De motoren kunnen hierdoor schade toebrengen aan de deur.

 

Different Doors heeft daarom dit alternatief voorgesteld wat zijn functionaliteit en gebruiksgemak al vele keren bewezen heeft.

Een houten sectionaaldeur die eruit ziet als een openslaande deur volledig naar wens van de klant. Zo zijn er vlakke panelen met sierlijst gebruikt en is er een slaglat en dorpel aan de garagedeur toegevoegd. De uitstraling van de deur wordt hierdoor enorm verhoogd. De garagedeur is volledig in onze eigen werkplaats geproduceerd en door ons montageteam gemonteerd. Naast de prachtige uitstraling heeft deze garagedeur nog enkele belangrijke voordelen:

  • De garagedeur opent recht omhoog waardoor er geen schade kan ontstaan aan de auto, fiets of andere kostbare zaken.
  • De garagedeur vergrendeld met een mechanisch slot in de motor wat zorgt voor optimale veiligheid, goede afsluiting en isolatie van de ruimte.
  • Doordat de garagedeur veilig kan bewegen in de rails maar toch geborgd zit is een optimale werking gegarandeerd.
Video

Elektrisch openslaande garagedeur uitgevoerd als sectionaaldeur

Alles is mogelijk

Om uw specifieke situatie te bekijken en de oneindige mogelijkheden te bespreken komen onze adviseurs graag bij u langs. Onze adviseurs hebben allen een jarenlange achtergrond op het gebied van garagedeur montage. Ze hebben kennis van zaken en kunnen voor iedere situatie een perfecte oplossing bieden. Aan de hand van uw wensen en situatie wordt de beste oplossing gezocht. Wilt u ook een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten sectionaaldeuren
Houten garagedeuren met voordeur