• Uitstekende isolatie
  • Optimale veiligheid
  • Gebruik is eenvoudig

Informatie aanvragen?

  1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
  2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
  3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

DifferentDoors: Meerwaarde voor uw garage

Bij DifferentDoors geloven we in het leveren van garagedeuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan uw huis. Onze luxe garagedeuren combineren de schoonheid van natuurlijk hout met de duurzaamheid van geavanceerde technologie. Het resultaat? Een garagedeur die niet alleen generaties meegaat, maar ook uw huis verfraait met zijn tijdloze uitstraling.

1.     Een stressvrije ervaring

Het proces van het upgraden van uw garage kan een uitdaging lijken, maar bij DifferentDoors zorgen we ervoor dat het moeiteloos verloopt. Onze deskundige adviseurs begeleiden u door elk aspect, van het kiezen van het juiste ontwerp tot het plannen van de installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details – wij regelen alles voor u.

2.     Tijdbesparing die past in uw levensstijl

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom hebben we ons productieproces geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat uw nieuwe luxe garagedeuren binnen slechts 6 weken gereed zijn voor levering. Onze ervaren vakmensen kunnen ze in slechts 4 uur installeren, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van uw investering.

3.     Gegarandeerde tevredenheid

DifferentDoors staat achter de kwaliteit van onze luxe garagedeuren. Daarom bieden we een royale garantie van 10 jaar. Het is onze belofte aan u dat uw garagedeur decennialang probleemloos zal functioneren. We zijn trots op ons vakmanschap en willen dat u volledig tevreden bent met uw keuze.

4.     Een persoonlijke benadering

Bij DifferentDoors bent u geen anonieme klant. We streven naar persoonlijk contact en willen uw wensen en behoeften begrijpen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw garage.

beeldmerk

Luxe garagedeuren

Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u kiezen voor een luxere variant. Wij gaan graag met u het gesprek aan en adviseren u in uw keuze. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn het gebied van stijl, kleur en materiaal. Wij maken een garagedeur die volledig voldoet aan uw wensen!

beeldmerk

Heeft u vragen?

Mark adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Different Doors adviseur

Luxe garagedeuren van Different Doors

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Goede isolatie en veiligheid
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!