4 elektrische garagedeuren in stijl van houten openslaande garagedeuren

Video

Bekijk de video

4 elektrische garagedeuren in stijl van houten openslaande garagedeuren

Reactie van de klant:

Ik ben via internet op zoek gegaan naar mooie houten segment garagedeuren. De wens was om houten elektrische garagedeuren die ik in Amsterdam gezien had te laten realiseren. De adviseur van Different Doors heeft uitgebreid de tijd genomen en meegedacht tijdens de bouw voor het mooiste eindresultaat. De enige twijfel die ik had was dat er 10 jaar garantie op de deuren worden gegeven door een jong bedrijf, dat ook nog eens ver weg zit.

Het contact was prettig, en door het enthousiasme, product mogelijkheden en prijs/kwaliteit hebben we voor Different Doors gekozen.

De montage was bij installatie goed, lange dag gemaakt en de volgende dag is het afgemaakt.

Jammer genoeg ging een van de motoren defect maar is deze onder garantie vervangen. Helaas was de nieuwe afstelling blijkbaar net niet goed genoeg waardoor ze nog een keer terug moesten komen. De lichte afwerking aan de binnenzijde is netjes afgewikkeld, maar ik ben wel benieuwd of de veren nog mooier weggewerkt kunnen worden.

Wij zijn blij met het eindresultaat voor een redelijke prijs. De contacten zijn prettig en after sales is ook prima. We geven Different Doors een 9.

Familie Becker, Blaricum

 

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten elektrische garagedeur in stijl van een openslaande garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren