4 elektrische houten garagedeuren in stijl van houten openslaande garagedeuren (Blaricum)

Bent u op zoek naar een klassiek ogende garagedeur met de gemakken van een elektrische houten garagedeur? Bij Different Doors bent u aan het juiste adres. Voor de aanbouw van deze landelijke villa in de bossen van Blaricum hebben we een viertal wel heel bijzondere garagedeuren gerealiseerd.

Elektrische garagedeuren
De vier garagedeuren in dit project hebben het uiterlijk van klassieke, openslaande garagedeuren in boerderij stijl. Wanneer de deuren zich openen is te zien dat het hier niet gaat om openslaande garagedeuren maar om prachtig afgewerkte elektrische sectionaaldeuren.

Video

Bekijk de video

4 elektrische garagedeuren in stijl van houten openslaande garagedeuren

Landelijke details
Different Doors heeft de houten garagedeuren voorzien van diverse mooie details. Door de hoogstaande afwerking en het toevoegen van kraaldelen, een weldorpel lijken de deuren nog meer op echte openslaande deuren. De RVS handgrepen die we op elke garagedeur hebben gemonteerd maken het idee van een openslaande garagedeur helemaal af.

Samen
De eigenaar van deze woning liet zich voor zijn garage inspireren door elektrische garagedeuren die hij elders had gezien. De adviseurs van Different Doors hebben de ideeën van de eigenaar samen met hem vertaald naar een slim en passend ontwerp. Het resultaat: vier originele houten garagedeuren die perfect aansluiten bij de stijl van de woning én de gebruikerswensen van de klant.

Reactie van de klant:

Ik ben via internet op zoek gegaan naar mooie houten segment garagedeuren. De wens was om houten elektrische garagedeuren die ik in Amsterdam gezien had te laten realiseren. De adviseur van Different Doors heeft uitgebreid de tijd genomen en meegedacht tijdens de bouw voor het mooiste eindresultaat. De enige twijfel die ik had was dat er 10 jaar garantie op de deuren worden gegeven door een jong bedrijf, dat ook nog eens ver weg zit.

Het contact was prettig, en door het enthousiasme, product mogelijkheden en prijs/kwaliteit hebben we voor Different Doors gekozen.

De montage was bij installatie goed, lange dag gemaakt en de volgende dag is het afgemaakt.

Jammer genoeg ging een van de motoren defect maar is deze onder garantie vervangen. Helaas was de nieuwe afstelling blijkbaar net niet goed genoeg waardoor ze nog een keer terug moesten komen. De lichte afwerking aan de binnenzijde is netjes afgewikkeld, maar ik ben wel benieuwd of de veren nog mooier weggewerkt kunnen worden.

Wij zijn blij met het eindresultaat voor een redelijke prijs. De contacten zijn prettig en after sales is ook prima. We geven Different Doors een 9.

Familie Becker, Blaricum

 

Op maat gemaakt
Alle garagedeuren worden bij Different Doors volledig op maat voor u ontworpen en in de eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen en de eyecatcher van uw huis wordt.

Alles is mogelijk

Bent u ook op zoek naar een klassieke garagedeur met het gebruikersgemak van een elektrische sectionaaldeur of heeft u juist totaal iets anders in gedachten? Neem contact op met de specialisten van Different Doors. Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan. Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten verticale garagedeuren