• Optimaal geïsoleerd
 • Optimaal beveiligd
 • Simpel gebruik

Informatie aanvragen?

 1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
 2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
 3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

Ontdek de DifferentDoors verschillen

Bij DifferentDoors streven we ernaar om niet alleen aan uw behoeften te voldoen, maar ook om uw verwachtingen te overtreffen. Onze openslaande garagedeuren zijn uitgerust met:

 • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs: Wij bieden topkwaliteit garagedeuren die de waarde en veiligheid van uw huis verhogen.
 • Volledige service van concept tot voltooiing: Van persoonlijk advies tot snelle installatie, ons team zorgt voor een vlekkeloze samenwerking.
 • Snelle levertijd en efficiënte installatie: Uw nieuwe garagedeur is klaar binnen 6 weken en wordt binnen 4 uur geïnstalleerd, waardoor uw dagelijkse routine minimaal wordt onderbroken.
 • 10 jaar garantie: Profiteer van 10 jaar garantie op al onze garagedeuren.
 • Persoonlijk contact en vriendelijke service: Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om u te helpen.
beeldmerk

Openslaande garagedeuren met glas

Bij Different Doors realiseren we de garagedeuren op basis van uw wensen. U kunt zelf de kleur, afmeting en stijl bepalen. Als het uw wens is om glas in een openslaande garagedeur te laten zetten, zijn er verschillende mogelijkheden voor typen glas. Heeft u een totaal ander idee? Daar worden wij enthousiast van! Onze medewerkers kunnen u adviseren over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Doordat wij onze productie in eigen beheer hebben kunnen wij u een optimale kwaliteit en een snelle levertijd garanderen. Wij bieden u daarnaast ook nog 10 jaar garantie aan op al onze garagedeuren.

HR++ glas

Wanneer u kiest voor openslaande garagedeuren met glas is dit bij Different Doors standaard HR++ glas. Dit is isolerend dubbel glas. Het glas bestaat uit twee platen die door een afstandshouder aan de rand van het glas uit elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten met een speciale kit zodat er een gesloten ruimte ontstaat. De ruimte hiertussen wordt gevuld met edelgas. Het glas is aan één zijde gecoat waardoor het extra isoleert.

Wij krijgen ontzettend veel energie van het ontwerpen van een garagedeur. Wij voorzien u graag van een passend advies en samen met u ontwerpen we een deur die perfect aansluit op uw wensen. De montage wordt door ons professionele montage team gedaan. Daarnaast krijgt u van ons een 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

 

beeldmerk

Heeft u vragen?

Mark adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw wensen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Openslaande garagedeuren met glas van Different Doors

 • Leverbaar in verschillende glassoorten en ieder formaat!
 • Plaatsing binnen één dag!
 • Ook leverbaar met gevelbekleding
 • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door ons eigen montageteam, met 10 jaar garantie!