Elegante witte houten openslaande garagedeuren

Different Doors heeft weer een garage mogen transformeren met prachtig nieuwe houten openslaande garagedeuren. De deuren zijn vervaardigd met hoogwaardig hout, waardoor ze niet alleen duurzaam en stevig zijn, maar ook een tijdloze uitstraling hebben.

Op maat gemaakt

Alle houten openslaande garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Deze huiseigenaren kozen voor een deur in een zuiver witte kleur (RAL9010). De klassieke vlaksverdeling voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, waardoor de gevel van het pand een stijlvolle upgrade heeft gekregen.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

 

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren