Openslaande garagedeuren in Nuenen

Different Doors plaatste recentelijk deze openslaande garagedeuren in Nuenen. De garagedeur is geleverd in RAL 7016 (antracietgrijs) en is voorzien van horizontaal HR++ glas. Voor optimale veiligheid is de garagedeur voorzien van vijfpuntssluiting en SKG*** deurbeslag met kerntrekbeveiliging.

Openslaande garagedeuren met glas

De garagedeuren zijn voorzien van glas waardoor de bewoners natuurlijk daglicht in de garage hebben. Hierdoor hoeven ze niet telkens het licht aan te zetten wanneer ze de garage betreden. Bij Different Doors worden de garagedeuren met ramen standaard voorzien van HR++ glas. Dit is sterk isolerend dubbel glas voor optimale isolatie. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor de optie melkglas zodat voorbijgangers niet de garage binnen kunnen kijken. In het geval van deze garagedeur past de kleur van het melkglas ook nog eens prachtig bij de kleur van de garagedeuren.

Meer garagedeuren met glas bekijken? Klik hier.

Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Omdat de garage direct aan de woning grenst zijn geïsoleerde openslaande garagedeuren een echte uitkomst. Op deze manier trekt er geen kou uit de garage door naar de woning. Zowel het kozijn als de openslaande deurpanelen zijn optimaal geïsoleerd. Zo hebben de deurpanelen een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 W/m2k en 1,5 W/m2k en is het kozijn voorzien van thermische onderbreking.

Specificaties

Op deze garagedeur zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2364 x 2145 (BxH)
  • Kleur garagedeur: 7016, kleur kozijn: 9010
  • Horizontaal HR++ glas (melkglas)
  • 5-puntssluiting
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
  • Inclusief omklapvoetjes en rubbers

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren