Houten openslaande garagedeur Eindhoven

Deze prachtige houten openslaande garagedeur heeft Different Doors mogen plaatsen in het Brabantse Eindhoven. Het hout geeft de garagedeur een klassieke uitstraling en maakt de authentieke look compleet. De jaren ‘30 woning krijgt zo de perfecte uitstraling.

Combinatie van stijl en functionaliteit

Alle houten openslaande garagedeuren worden bij Different Doors volledig op maat gemaakt. Hierdoor hadden ook deze bewoners vrij de keuze om het ontwerp voor hun garagedeur samen te stellen. Zij kozen voor een verticale belijning en horizontale ramen bovenaan de deur. De garagedeur straalt hierdoor elegantie uit en biedt tegelijkertijd alle voordelen die een openslaande garagedeur te bieden heeft. Denk aan optimale isolatie, gebruiksgemak en goede inbraakbeveiliging.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

 

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren