Openslaande garagedeur Eindhoven

In het Brabantse Eindhoven heeft Different Doors een woning mogen voorzien van mooie, witte openslaande garagedeuren. De garagedeur is zo ontwerpen dat deze goed aansluit bij de al bestaande voordeur en het een samenhangend geheel vormt.

Volledig op maat gemaakt

Dit project is een goed voorbeeld van onze 100% maatwerk garagedeuren. Samen met de klant is gekeken naar de stijl van de bestaande voordeur en hebben we een deur samengesteld die hier perfect op aansluit. Naast dat de kleur exact overeenkomt hebben we het horizontale glas, dat boven de voordeur zit, ook toegepast in de deurpanelen. Hierdoor oogt de voorgevel één strak geheel.

Garagedeur met glas

Door het gebruik van glas krijgt u op een natuurlijke manier meer licht in de ruimte. Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen optioneel worden voorzien van ramen met HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd. Gebruik van glas is niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een besparing op uw energierekening. Het licht hoeft u nu immers niet altijd aan te zetten.

Heeft u ook graag daglicht in uw garage? Bekijk gerust meer projecten van openslaande garagedeuren met glas voor extra inspiratie.

Specificaties:

Op deze garagedeur zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2440mm x 2153mm (BxH)
  • Kleur: RAL9001
  • Helder HR++ glas horizontaal geplaatst
  • 3-puntssluiting (vanaf 2022 standaard uitgevoerd met 5-puntssluiting)
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn en dorpel
  • Inclusief omklapvoetjes en rubbers

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren