Openslaande garagedeuren Oirschot

In Oirschot (Noord-Brabant) heeft Different Doors deze prachtige onderhoudsarme openslaande garagedeuren mogen plaatsen. Er is gekozen voor deurpanelen met verticale profilering in de kleur RAL 7021 (zwartgrijs). Bovenin de deurpanelen is horizontaal glas geplaatst met tussenstijl voor een speels effect.

Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Bij deze woning grenst de garage direct aan het woonhuis. Vanuit de garage is er ook een directe verbinding naar de woning middels een tussendeur. Om deze reden is een perfect geïsoleerde garagedeur ideaal! Met een oude, slecht geïsoleerde garagedeur trekt de kou vanuit de garage namelijk gemakkelijk door tot in de woning. Met openslaande garagedeuren van Different Doors is dat verleden tijd omdat ze perfect geïsoleerd zijn. Dit is het hele jaar door qua temperatuur direct voelbaar én te merken op de energierekening.

Specificaties

Alle openslaande garagedeuren worden door Different Doors op maat gemaakt. Op deze garagedeuren zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2392 x 2178 (BxH)
  • Kleur: deurpanelen RAL 7021 (zwartgrijs) en kozijn den 9010
  • 5-puntssluiting
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • HR++ glas
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
  • Inclusief omklapvoetjes

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren