Openslaande garagedeur rood

In Best (Noord-Brabant) plaatste Different Doors deze fraaie, rode onderhoudsarme openslaande garagedeuren. De garagedeur is uitgevoerd in dezelfde kleur als de al bestaande voordeur en balustrade van het balkon. Naar wens van de klant is één deur voorzien van verticaal melkglas. Hierdoor kan daglicht zijn weg naar binnen vinden maar kunnen voorbijgangers niet naar binnen kijken.

Geïsoleerde garagedeur

De openslaande garagedeuren van Different Doors worden perfect geïsoleerd door middel van een thermisch onderbroken kozijn (geïsoleerd kozijn). De panelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een isolatiewaarde (U-waarde) van tussen de 1,2 W/m2K en 1,5 W/m2K. Dit betekent dat openslaande garagedeuren van Different Doors een zeer goede isolatie bieden.

Is rood uw favoriete kleur? Bekijk hier nog een project waarbij we rode openslaande garagedeuren hebben mogen plaatsen.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren