Openslaande garagedeur met verticaal melkglas

In het Limburgse Tienray heeft Different Doors strakke, moderne openslaande garagedeuren mogen plaatsen. Naar wens van de klant is één deurpaneel voorzien van verticaal melkglas. Op deze manier valt er natuurlijk daglicht de garage binnen.

Garagedeur met glas

Door het gebruik van glas profiteert u van natuurlijk daglicht in de garage. Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van ramen worden standaard uitgevoerd met HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd. Hierdoor wordt er warmte- (of kou)verlies tegengegaan. Dit is met name ideaal wanneer uw garage aan uw woning grenst.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier recente projecten van garagedeuren met glas.

Gebruiksgemak openslaande garagedeuren

De garage van deze woning wordt onder andere gebruikt voor het stallen van fietsen. Met openslaande garagedeuren van Different Doors is dat geen enkel probleem. Door de brede doorgang, ook wanneer slechts één deur geopend is, zet u moeiteloos uw fietsen in de garage. De deuren kunnen in open stand vastgezet worden middels omklapvoetjes.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • Montage door onze eigen vakkundige montageteams
  • Indien gewenst demonteren wij uw oude garagedeur en voeren wij deze af
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
  • 10 jaar garantie

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren