Openslaande garagedeur antracietgrijs

In het Noord-Brabantse Helmond heeft Different Doors een verouderende sectionaal garagedeur met glas mogen vervangen door een prachtige, moderne openslaande garagedeur. Om het daglicht in de garagedeur te behouden is er opnieuw gekozen voor een garagedeur met ramen. Deze ramen zijn voorzien van hoogwaardig HR++ glas voor optimale isolatie.

Garagedeur met glas

Door het gebruik van glas krijgt u op een natuurlijke manier meer licht in de ruimte. Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen optioneel worden voorzien van ramen met HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd. Gebruik van glas is niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een besparing op uw energierekening. Het licht hoeft u nu immers niet altijd aan te zetten.

Heeft u ook graag daglicht in uw garage? Bekijk gerust meer projecten van openslaande garagedeuren met glas voor extra inspiratie.

Specificaties

Alle openslaande garagedeuren worden door Different Doors op maat gemaakt. Op deze garagedeuren zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2400 x 2250 (BxH)
  • Kleur RAL 7016
  • 5-puntssluiting
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • HR++ glas met tussenroedes
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
  • Inclusief omklapvoetjes

Gebruiksgemak

De garage van deze woning wordt dagelijks gebruikt voor het stallen van fietsen. Door de brede doorgang, ook wanneer slechts één deur geopend is, is dat geen enkel probleem. U zet gemakkelijk de openslaande garagedeur in open stand, waarna u moeiteloos met een fiets in de hand de garage kan betreden of verlaten.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren