Witte houten openslaande garagedeuren met verticale glasstrook

Deze set witte houten openslaande garagedeuren zijn een goed voorbeeld waarbij functionaliteit en design harmonieus samengebracht zijn. De bewoners profiteren van alle voordelen die een openslaande garagedeur te bieden heeft zoals isolatie, veiligheid en gebruiksgemak en genieten tegelijkertijd van de tijdloze charme die de garagedeur uitstraalt.

Uitstraling naar wens van de klant

Volgens wens van de klant zijn de houten garagedeuren voorzien van een verticale profilering dat een stijlvol accent toevoegt aan de deur. De verticaal geplaatste glasstrook in beide deurpanelen zorgt voor een prachtige lichtinval in de garage, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer ontstaat. Hierdoor kan de ruimte perfect dienen als werkplaats of hobbyruimte.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

 

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren