Alles is mogelijk

Wilt u ook graag uw eigen houten openslaande garagedeuren met glas op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige houten openslaande garagedeuren met glas. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

      

houten openslaande garagedeuren met glas

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Goede isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag
  • 10 jaar garantie

Houten openslaande garagedeuren met glas

U kunt kiezen voor een houten openslaande garagedeur met glas of zonder glas. Uw garagedeur kan voorzien worden van verschillende soorten glas. De garagedeur is leverbaar in verschillende houtsoorten en lakken. Wij produceren uw garagedeur op basis van uw wensen!

De houten openslaande garagedeuren met glas zijn voorzien van optimale beveiliging. Alle garagedeuren zijn voorzien van een driepuntssluiting waardoor de kans op inbraak minimaal zal zijn. Bij Different Doors kunnen wij niet beloven dat er nooit iets stuk gaat. Wel kunnen wij u garanderen dat dit opgelost wordt. Daarom bieden wij een garantie van 10 jaar op alle garagedeuren!

houten openslaande garagedeur glas