Houten zijwaartse sectionaaldeur in monumentaal pand

Voor dit monumentale pand in ´s Hertogenbosch heeft Different Doors een zijwaartse sectionaaldeur van Meranti hout gerealiseerd.

Zijwaartse beweging
De garagedeur in dit project is geen onderdeel van een traditionele garage maar wordt als ingang van een kantoorpand gebruikt. De houten sectionaaldeur opent naar de zijkant. Een zijwaartse garagedeur is ideaal wanneer u boven weinig inbouwruimte heeft.

Twee standen

Different Doors heeft deze multifunctionele garagedeur op twee verschillende standen afgesteld. De deur gaat één meter open voor de voordeurfunctie en opent volledig wanneer voor de garagefunctie wordt gekozen.

Karakteristieke details
Different Doors zorgt er voor dat elke garage aansluit bij de stijl van het bijbehorende pand. Door het toevoegen van een weldorpel, slaglat en neutje heeft Different Door deze deze garagedeur een karakteristieke uitstraling gegeven.

Op maat gemaakt

De garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat en in de eigen fabriek gerealiseerd. De adviseurs van Different Doors gaan samen met u om de tafel en werken uw ideeën tot in het fijnste detail voor u uit. Het resultaat: Een garagedeur die perfect aansluit bij wat u zoekt!

Alles is mogelijk

Heeft u vragen omtrent deze specifieke houten garagedeur voor een monumentaal pand of wilt u graag meer informatie over andere soorten garagedeuren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Garagedeuren voor monumentale panden