Houten openslaande garagedeur verticaal melkglas

Recent realiseerde Different Doors deze houten openslaande garagedeuren met verticale profilering. Naar wens van de klant zijn beide garagedeuren voorzien van HR++ melkglas. Doordat er gebruik is gemaakt van melkglas vindt daglicht zijn weg naar binnen maar kan men van buiten niet de garage in kijken. Net zoals de openslaande garagedeur zelf is ook het HR++ glas optimaal geïsoleerd.

Standaard driepuntssluiting en SKG*** kruk

Standaard worden openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige driepuntssluiting. Hierdoor kunnen de deuren middels haaksloten op drie punten vergrendeld kunnen worden. Openslaande garagedeuren van Different Doors hebben daarnaast deurbeslag met weerstandsklasse 3, deze beschikken dus over SKG***. Dit wil zeggen dat de garagedeuren over een extreme veiligheid, kwaliteit en inbraakwerendheid beschikken.

 

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren