Houten openslaande garagedeur met raamwerk

Different Doors realiseerde een mooie houten openslaande garagedeur voorzien van raampjes. Deze kleine ramen zorgen voor extra licht in de garage. Daarnaast creëren ze een klassieke uitstraling. Houten openslaande garagedeuren worden volledig naar uw wens gemaakt en zijn voorzien van de modernste technieken.

Op maat laten ontwikkelen!

Wilt u ook graag uw eigen openslaande garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige houten garagedeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

Optie: HR++ glas in hout

Het is mogelijk om HR++ glas te laten plaatsen in uw houten openslaande garagedeur. Dit zorgt voor natuurlijk licht in uw ruimte. Ook heeft HR++ glas een betere isolatiewaarde dan standaard dubbel glas.

Bekijkt u ook eens een aantal van onze andere projecten waar wij HR++ glas geplaatst hebben in een garagedeur, waaronder deze prachtige garagedeur met verticaal glas of deze kunststof garagedeur openslaand.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeur met voordeur
Houten voordeuren