Houten garagedeur met glas

In Brabant realiseerde Different Doors deze mooie houten openslaande garagedeur met glas. Houten openslaande garagedeuren worden volledig naar uw wens gemaakt en zijn voorzien van de modernste technieken. Zo zijn deze optimaal geïsoleerd en voorzien van driepuntsluiting. Zo kiest u altijd de perfecte oplossing.

Garagedeur met glas

Bij Different Doors is het mogelijk om glas in de garagedeur te laten plaatsen. Daardoor komt er op een natuurlijke manier licht in de ruimte. Omdat er standaard gebruik wordt gemaakt van HR++ glas is de deur nog steeds perfect geïsoleerd.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

 

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren