Voorbeelden van onze:
Houten openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren zijn een praktisch alternatief voor een traditionele kanteldeur. Ze zijn bijzonder gebruiksvriendelijk, ook wanneer u de garagedeur regelmatig als loopdeur gebruikt. De openslaande garagedeuren bestaan uit twee losse deuren. U opent één deur wanneer u lopend of met fiets passeert, en opent beide deuren wanneer u een brede doorgang nodig heeft. Het openen en sluiten gaat eenvoudig.

Houten openslaande garagedeuren hebben een natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Ze worden vaak toegepast in woningen in een landelijke stijl, maar ook een moderne houten garagedeur is een uitstekende keuze. Different Doors geeft u uitgebreide mogelijkheden uw garagedeur zelf samen te stellen. U heeft keuze uit alle denkbare houtsoorten, diverse glasopties, diverse kleuren en panelen. Bekijk hieronder voorbeelden van houten openslaande garagedeuren die wij in het verleden hebben mogen maken en plaatsen.

Lees meer over houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren