Garagedeuren bij jaren 30 woningen

Is uw garagedeur van uw jaren ’30 woning aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar een veilige en geïsoleerde garagedeur? Different Doors heeft de oplossing. Geïsoleerde houten openslaande garagedeuren perfect passend bij uw historisch pand. Wij hebben reeds vele jaren ’30 woningen van nieuwe garagedeuren mogen voorzien.

Optimale isolatie en veiligheid

Bij garagedeuren van oude panden kan het voorkomen dat de isolatie en beveiliging niet meer ideaal is. Met een garagedeur van Different Doors is dit verleden tijd. Onze garagedeuren bieden optimale isolatie en veiligheid. Hoe de nieuwe garagedeur van uw pand er precies uit komt te zien, dat bepaalt u zelf. U kunt uw garagedeur compleet naar eigen wensen en voorkeuren ontwerpen. Bij Different Doors zijn de mogelijkheden voor uw nieuwe garagedeur eindeloos.

Garagedeur jaren'30 woning

Glas in de garagedeur

Het is mogelijk om HR++ glas te laten plaatsen in uw houten openslaande garagedeur. Dit zorgt voor natuurlijk licht in uw ruimte. Ook heeft HR++ glas een betere isolatiewaarde dan standaard dubbel glas.

 

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar wat unieks en heeft u daarbij speciale wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze specialisten slaan geen uitdaging uit de weg! Uw garagedeur wordt met de hoogste zorgvuldigheid vakkundig door ons geproduceerd en geplaatst.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten zijwaartse garagedeuren