Houten openslaande garagedeuren RAL5011 (staalblauw)

Different Doors plaatste deze set houten openslaande garagedeuren bij een twee-onder-een-kapwoning in Eindhoven. De sprankelende houten garagedeuren hebben de kleur RAL5011 (staalblauw). De garagedeuren zijn zo ontworpen dat deze perfect matcht met de uitstraling van de al bestaande voordeur.

Openslaande garagedeuren van hout

De houten openslaande garagedeuren zien er niet alleen prachtig uit, ze bieden de bewoners van deze woning ook top isolatie, veiligheid en gebruiksgemak. Drie voordelen die uitermate praktisch zijn wanneer een garage direct aan de woning grenst, zoals ook bij deze woning het geval is.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

 

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren