Houten openslaande garagedeuren Nijmegen

In Nijmegen heeft Different Doors deze houten openslaande garagedeuren met verticale profilering mogen realiseren. De garagedeur is voorzien van een witte kleur zodat hij qua uitstraling past bij de eigen voordeur en de garage van de buren.

Gebruiksgemak houten openslaande garagedeuren

Met deze houten openslaande garagedeuren kunnen de bewoners gemakkelijk hun garage betreden en verlaten. Zelfs met fiets in de hand is de deuropening breed genoeg. Vergelijk dit met de naastgelegen kanteldeur van de buren die eerst de gehele garagedeur naar boven moeten tillen alvorens zij de garage in kunnen.

Goede isolatie en beveiliging

Naast gebruiksgemak profiteert men dankzij de nieuwe openslaande garagedeuren ook van goede isolatie en inbraakbeveiliging. Zo zijn de deurpanelen voorzien van isolatiemateriaal en worden ze standaard uitgevoerd met een driepuntssluiting.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een houten openslaande garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op iedere garagedeur van Different Doors.

 

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Horizontale houten garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren