Openslaande deuren te Berkel-Enschot

In Berkel-Enschot (Noord-Brabant) monteerde Different Doors een nieuwe openslaande garagedeur. Er is gekozen voor een gladde midden profilering, in de kleur RAL 7043 met structuur lak.

De openslaande deuren zijn voorzien van een thermisch onderbroken (geïsoleerd) kozijn, 3-dimensionaal verstelbare scharnieren, eenvoudig te stellen sluitplaatjes en een stevige RVS handgreep.

Gebruiksgemak

De openslaande garagedeuren van Different Doors bieden de bewoners optimaal gebruiksgemak. Ook wanneer er maar een deurvleugel geopend wordt is de doorgang namelijk breed genoeg om met een fiets in de hand naar binnen of buiten te lopen. De deurvleugels kunnen gemakkelijk in open stand gezet worden middels omklapvoetjes.

Op zoek naar een garagedeur in Noord-Brabant?

Komt u uit de omgeving van Noord-Brabant en wilt u ook graag openslaande deuren op maat of een luxe houten garagedeur? Neemt u dan contact op. Om u zo goed mogelijk te inspireren laten we u graag nog een aantal projecten zien in de omgeving van Noord-Brabant:

Alles is mogelijk! Neemt u gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het realiseren van uw eigen openslaande deuren op maat.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren