Openslaande garagedeuren – Prinsenbeek

Voor deze klant in Prinsenbeek, monteerde Different Doors openslaande garagedeuren. Deze openslaande garagedeuren zijn volledig geïsoleerd en uitgevoerd met driedimensionaal verstelbare scharnieren waardoor de deuren in de hoogte, diepte en zijlingse beweging kunnen worden aangepast. Verder is gebruik gemaakt van een thermisch onderbroken kozijn en gladde panelen. De deur is uitgevoerd in RAL kleur 7016 en volledig voorzien van structuurlak.

Openslaande garagedeuren voor uw pand?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor openslaande garagedeuren in uw pand? Neem contact met ons op! Onze specialisten staan graag voor u klaar. Neem in de tussentijd ook een kijkje bij andere projecten van Different Doors. Bijvoorbeeld deze openslaande garagedeuren in Budel of deze openslaande garagedeuren met verzonken scharnieren in Engelen.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren