Nieuwe openslaande deur in Varsselder

Different Doors monteerde deze mooie openslaande garagedeuren in Varsselder (Gelderland). De klant heeft gekozen voor een midden profilering, met houtnerf. De deurvleugels en scharnieren zijn voorzien van de RAL kleur 6009. Het kozijn rondom de deur heeft de RAL kleur 9001 gekregen. De totale deur is voorzien van een structuurlak.

Beide deurvleugels zijn daarnaast voorzien van helder HR++ glas. Onderhoudsarme deuren zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren. Wilt u dezelfde deur zoals wij deze geplaatst hebben in Varsselder of wilt u graag een andere deur volledig op maat naar uw eigen wensen? Dan helpen wij u graag verder.

Bekijk ook eens een aantal van onze overige opgeleverde projecten:

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren