Openslaande deuren met verticale panelen

Bij dit project demonteerde Different Doors de bestaande garagedeur, waarna deze mooie nieuwe openslaande garagedeuren geplaatst werden. De openslaande deuren zijn uitgevoerd in de RAL kleur 9001 en hebben in plaats van een horizontale, een verticale verdeling. De verticale verdeling zorgt voor een mooie, klassieke uitstraling. Om de uitstraling te versterken zijn beide vleugels voorzien van helder HR++ glas.

Openslaande garagedeuren met glas

De garagedeuren zijn voorzien van glas waardoor de bewoners natuurlijk daglicht in de garage hebben. Hierdoor hoeven ze niet telkens het licht aan te zetten wanneer ze de garage betreden. Bij Different Doors worden de garagedeuren met ramen standaard voorzien van HR++ glas. Dit is sterk isolerend dubbel glas voor optimale isolatie. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor de optie melkglas zodat voorbijgangers niet de garage binnen kunnen kijken. In het geval van deze garagedeur past de kleur van het melkglas ook nog eens prachtig bij de kleur van de garagedeuren.

Meer garagedeuren met glas bekijken? Klik hier.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren