• Uitstekende isolatie
  • Optimale veiligheid
  • Gebruiksgemak staat voorop

Informatie aanvragen?

  1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
  2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
  3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

Waarom Different Doors de juiste keuze is:

Beste kwaliteit garagedeuren voor een eerlijke prijs

Different Doors staat bekend om de compromisloze kwaliteit van onze moderne garagedeuren. Onze deuren zijn vervaardigd met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Het resultaat? Garagedeuren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan je huis. Ontdek hoe we luxe en betaalbaarheid perfect in balans houden.

Volledige ontzorging van A tot Z

We begrijpen de complexiteit van garagedeur projecten. Bij Different Doors nemen we al jouw zorgen uit handen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. Onze deskundige teams staan voor je klaar om elke stap van het proces soepel te laten verlopen, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je nieuwe moderne garagedeur.

Snelle Levertijd van 6 weken en plaatsing binnen 4 uur

We begrijpen dat je niet lang wilt wachten om je moderne garagedeur te hebben. Met Different Doors wordt jouw deur binnen 6 weken geleverd en in slechts 4 uur geïnstalleerd. Snelheid en kwaliteit gaan hand in hand bij ons.

10 jaar garantie

Vertrouwen in onze producten is de reden waarom we een royale garantie van 10 jaar bieden. We staan achter de duurzaamheid en prestaties van onze moderne garagedeuren. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je investering.

Vriendelijke mensen en persoonlijk contact

Different Doors is geen gewone garagedeurenfabrikant. We zijn toegewijde mensen die betrokken zijn bij jouw project. Bij ons kun je rekenen op vriendelijkheid en persoonlijk contact. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat jouw garagedeur perfect past bij jouw levensstijl en huis.

Alle kleuren zijn mogelijk!

Moderniseer jouw woning met onze stijlvolle en geavanceerde moderne garagedeuren. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je ontdekt hoe onze deuren jouw huis kunnen transformeren. Van strakke lijnen tot innovatieve technologie, Different Doors biedt een scala aan ontwerpmogelijkheden om aan jouw unieke smaak te voldoen. Personaliseer de kleur van uw garagedeur, zodat deze naadloos aansluit op uw huis!

beeldmerk

Zwarte garagedeuren

Bij Different Doors vinden wij het belangrijk dat onze klanten een ruim aanbod hebben. U koopt immers niet wekelijks een nieuwe garagedeur. Graag helpen wij met het kiezen van de kleur, stijl en formaat, zodat uw deur precies aansluit op uw woning. Heeft u al een ontwerp? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden die wij bieden.

Alle garagedeuren van Different Doors hebben een all-in garantie termijn van 10 jaar. Beloven dat er niks stuk gaat kunnen wij niet, wel kunnen wij garanderen dat dit opgelost wordt!

beeldmerk

Heeft u vragen?

Mark adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Zwarte garagedeuren van Different Doors

  • Leverbaar in alle houtsoorten en iedere kleur!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!