• Top isolatie
 • Kwaliteit in beveiliging
 • Super makkelijk te gebruiken!

Informatie aanvragen?

 1. Vul vrijblijvend enkele gegevens in
 2. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op
 3. U krijgt een prijsindicatie en antwoord op uw vragen

Onze unieke voordelen

Bij DifferentDoors geloven we sterk in het leveren van kwaliteit en waarde aan onze gewaardeerde klanten. Hier zijn enkele van de voordelen die u ervan zullen overtuigen dat wij de juiste keuze zijn:

 1. Volledige ontzorging van A tot Z: Ons toegewijde team neemt u alle zorgen uit handen, vanaf het moment van advies en meting tot de installatie en het onderhoud van uw garagedeur. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, want wij regelen alles voor u.
 2. Snelle levertijd van 6 weken: We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze garagedeuren snel geleverd worden, zodat u niet lang hoeft te wachten om de perfecte aanvulling op uw huis te ontvangen.
 3. Plaatsing binnen 4 uur: Onze experts installeren uw klassieke garagedeur moeiteloos binnen slechts 4 uur na aankomst. Gemak en efficiëntie staan hoog in ons vaandel.
 4. 10 Jaar garantie: We hebben het volste vertrouwen in de duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we een geruststellende garantie van maar liefst 10 jaar op al onze garagedeuren. U kunt op ons rekenen voor langdurige prestaties.
 5. Vriendelijke klantenservice en persoonlijk contact: Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte garagedeur die aan al uw behoeften voldoet. Bij DifferentDoors gaan we een persoonlijke relatie met onze klanten aan.
beeldmerk

Houten garagedeur gelijk met de gevel

Bij Different Doors hebben wij de productie geheel in eigen beheer, dit betekent dat wij u optimale kwaliteit en een snelle levertijd kunnen garanderen.

Samen met onze ervaren medewerkers voorzien wij u van een passend ontwerp dat geheel past bij uw wensen en stijl. De montage wordt door een vakkundig team gedaan. Daarnaast krijgt u een garantie van 10 jaar op elk type garagedeur!

beeldmerk

Heeft u vragen?

Sam adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Houten garagedeuren van Different Doors

 • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
 • Goede isolatie en veiligheid
 • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag
 • Ook gevelbekleding en voordeur leverbaar in exact hetzelfde hout
 • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!

Vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams, met 10 jaar garantie!