Houten garagedeur monumentaal pand

Is de huidige garagedeur van uw monumentale pand aan vervanging toe? En bent u op zoek naar een maatwerk garagedeur die perfect aansluit bij de stijl van het monumentale pand? De specialisten van Different Doors kunnen elk ontwerp, geheel naar eigen wensen, voor u realiseren.

Video

Houten garagedeur monumentaal pand Gorinchem

Bij garagedeuren van monumentale panden kan het door ouderdom voorkomen dat de isolatie en beveiliging niet meer ideaal is. Met een garagedeur van Different Doors is dit verleden tijd. Onze garagedeuren bieden optimale isolatie en veiligheid, u kunt zelfs kiezen voor een panelen dikte tot wel 75 mm. Hoe de nieuwe garagedeur van uw monumentale pand er precies uit komt te zien, dat bepaalt u zelf. U kunt uw garagedeur compleet naar eigen wensen en voorkeuren ontwerpen. Wilt u dat uw garagedeur dezelfde houtsoort en kleur heeft als uw voordeur? Of bent u toch op zoek naar compleet wat anders? Bij Different Doors zijn de mogelijkheden voor uw nieuwe garagedeur eindeloos.

Garagedeur monumentaal pand op maat

Alle houten garagedeuren van Different Doors zijn volledig op maat en volgens uw wensen te produceren. Een specifieke houtsoort of kleur, profiel of afwerking, u kunt de garagedeur voor uw monumentale pand tot in de puntjes door ons laten ontwerpen. U kunt onder andere bij Different Doors terecht voor de volgende houtsoorten; mahonie, merbau, padoek, merantie, eiken, red cedar en okoumé. Daarnaast kunt u er nog voor kiezen om een garagedeur met of zonder HR++ glas/thermopane te nemen. Veel mensen maken ook gebruik van de optie om een loopdeur te integreren in hun garagedeur, of kiezen ervoor om deze apart ernaast te plaatsen. Ideaal als u snel naar binnen en buiten wilt kunnen lopen zonder dat hiervoor de garagedeur volledig open moet.

 

Voor én na

Links ziet u de oude situatie, rechts de nieuwe situatie. Bij monumentale panden mag vaak het aanzicht van het pand niet veranderen. Different Doors kan hier perfect aan voldoen. Wij monteerden reeds houten garagedeuren in monumentale panden in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch en Delft.

Video

Houten garagedeur met loopdeur in een monumentaal pand te Utrecht

Dit project realiseerde Different Doors in Utrecht. Een houten garagedeur voorzien van een loopdeur.

Video

Houten garagedeur in een monumentaal pand

Dit project realiseerde Different Doors in Delft. Een houten zijwaartse garagedeur voorzien van glas. Geheel in stijl en passend bij het pand.

Alles is mogelijk

Staat de houtsoort waar u naar op zoek bent er niet tussen? Of bent u op zoek naar wat unieks en heeft u daarbij speciale wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze specialisten slaan geen uitdaging uit de weg! Uw garagedeur wordt met de hoogste zorgvuldigheid vakkundig door ons geplaatst.

Monumentaal pand in Den Bosch

In de binnenstad van ’s Hertogenbosch monteerde Different Doors een bijzondere zijwaartse houten sectionaaldeur. Het pand is meer dan 135 jaar oud en dus is er een garagedeur gemonteerd die voldoet aan de monumentale esien. De zijwaartse beweging van deze garagedeur is naast het esthetische gedeelte ook bijzonder praktisch. De garagedeur is afgesteld op twee verschillende standen; 1 meter open (als voordeur functie) of helemaal open (als garagedeur functie). Een prachtig plaatje.

Houten garagedeur monumentaal pand

Houten garagedeur monumentaal pand

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten zijwaartse garagedeuren