Houten zijwaartse sectionaaldeur

Different Doors monteerde in de binnenstad van Den Bosch een houten zijwaartse sectionaaldeur bij een monumentaal pand. Omdat dit de enige ingang van de woning is, is er gekozen voor een sectionaaldeur die naar de zijkant open gaat en enkel zo ver als nodig te openen is.

Zijwaartse beweging

De houten zijwaartse sectionaaldeur kan gebruikt worden als voordeur en als garagedeur. De deur is namelijk afgesteld op twee verschillende standen; 1 meter open (als voordeur functie) of geheel open (als garagedeur functie). Daarnaast is er bij dit project rekening gehouden met de oude stijl van 137 jaar geleden, omdat de deur gemonteerd werd in een monumentaal pand.

 

Monumentaal pand

Bij monumentale panden mag vaak het aanzicht van het pand niet veranderen. Doordat wij bij Different Doors al onze houten garagedeuren in eigen productie maken kunnen wij hier perfect aan voldoen. Wij kunnen uw oude garagedeur exact namaken, zelfs de kleinste details.

Alles is mogelijk

Heeft u vragen omtrent deze specifieke houten garagedeur voor een monumentaal pand of wilt u graag meer informatie over andere soorten garagedeuren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeur monumentaal pand