Zwarte zijwaartse garagedeur

Deze moderne garage is voorzien van een zwarte houten zijwaartse garagedeur. De zwarte verticale latten, van Afrormosia hout, geven een stijlvolle uitstraling. De nerfstructuur van het hout is nog steeds zichtbaar en maakt het extra speciaal.

Verticale latten garagedeur

Creëer een luxe effect door voor verticale zwarte latten te kiezen. Wanneer gesloten is deze zijwaartse garagedeur nagenoeg onzichtbaar. Pas bij een druk op de draadloze handzender gaat deze open en wordt de ruimte erachter zichtbaar. Voor de wand, de garagedeur en de loopdeur is de houtsoort Afrormosia gebruikt. Dit is een duurzame houtsoort en daardoor zeer geschikt als gevelbekleding of garagedeur.

Zijwaartse beweging

Een zijwaartse beweging zorgt voor een extra wow-effect! Daarnaast hoeft deze garagedeur niet altijd in zijn geheel geopend hoeft te worden. Hij kan ook geopend worden tot bijvoorbeeld 1,00 meter. Zo is de garagedeur ook lopend of met een fiets in de hand plezierig te gebruiken. Ook kan de inbouwsituatie een reden zijn om voor zijwaarts te kiezen. Wij helpen u uiteraard graag met het maken van de juiste keuze.

Extra loopdeur

Different Doors realiseerde ook een extra loopdeur. Ook deze is nagenoeg onzichtbaar verwerkt en voorzien van een houten greep. Zo is er een samenhangend geheel gecreëerd.

 

 

Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar soortgelijke deur maar met een andere houtsoort, kleur, techniek of afwerking? Wat u ook wenst; de houten garagedeuren van Different Doors worden altijd volledig op maat gemaakt. Onze ontwerpers maken een ontwerp dat perfect aansluit bij uw eisen en wensen en de stijl van de woning. Hierbij is alles mogelijk!

Neem contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten verticale garagedeuren