Witte openslaande garagedeuren

In het Brabantse Tilburg heeft Different Doors een bungalow woning mogen voorzien van nieuwe, witte openslaande garagedeuren en een nieuwe voordeur. Volledig naar wens van de klant zijn zowel de garagedeuren als voordeur voorzien van ramen. Voor de openslaande garagedeuren is er gebruik gemaakt van melkglas. Hierdoor kunnen voorbijgangers niet de garage inkijken, handig wanneer er kostbare spullen opgeborgen liggen in de garage.

HR++ glas

Onze openslaande garagedeuren kunnen optioneel worden voorzien van HR++ glas. De afkorting HR staat voor hoog rendement. Dit isolerende dubbel glas bestaat uit twee glasplaten met een spouw ertussen. Bij standaard dubbel glas wordt de ruimte gevuld met lucht, bij HR++ wordt deze gevuld met edelgas. Dit isoleert nóg beter. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten, u houdt ook rekening met het milieu. Daar komt nog eens bij dat u minder last heeft van lawaai.

Met onze openslaande garagedeuren kiest u voor een optimaal geïsoleerde en veilige garagedeur!

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren