Optimaal beveiligd tegen inbraak


Voor veel mensen is het belangrijk dat de garagedeur beschikt over een perfecte veiligheid. Vaak grenzen garagedeuren direct aan huis en / of bergt u waardevolle spullen op in uw garage, waardoor optimale veiligheid tegen inbraak van groot belang is. Alle garagedeuren van Different Doors zijn voorzien van optimale veiligheid. Voor Different Doors is het erg belangrijk enkel garagedeuren van hoge kwaliteit en een goede veiligheid aan te bieden. Zo onderscheid Different Doors zich van concurrenten doordat de garagedeuren standaard reeds voorzien zijn van noodzakelijke veiligheidsopties.

Standaard vijfpuntssluiting en SKG*** antikerntrek krukset

Standaard worden openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige vijfpuntssluiting. Hierdoor kunnen de deuren middels haaksloten op vijf punten vergrendeld worden. Openslaande garagedeuren van Different Doors hebben daarnaast deurbeslag met weerstandsklasse 3, deze beschikken dus over SKG***. Dit wil zeggen dat de garagedeuren over een extreme veiligheid, kwaliteit en inbraakwerendheid beschikken.

Espagnolet sluitingen

De onderhoudsvrije openslaande garagedeuren van Different Doors bestaan uit stalen panelen en een aluminium kozijn. De panelen zijn 40 mm dik en de deur is voorzien van een stalen kokerslot. Dit maakt de openslaande garagedeuren vele malen veiliger, doordat het stalen kokerslot niet onmerkbaar uit te boren is. Ook zijn de deuren standaard voorzien van espagnoletsluitingen, wat er voor zorgt dat de deur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is. Een espagnolet dient 180° te draaien om de passieve vleugel te kunnen openen. Het espagnolet systeem is velen malen veiliger dan het veel gebruikte standaard schuifsysteem. In tegenstelling tot het schuifsysteem kunnen de garagedeuren niet van buitenaf of wanneer de deuren gesloten zijn geopend worden.


Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


   


We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf € 2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Super tevreden”.

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe garagedeur. Van het maken van een afspraak voor een offerte tot het plaatsen van de garagedeur, door 2 bijzonder vriendelijke monteurs, Max en Teun die zeer deskundig zijn en daarbij ook nog uitermate correct en vriendelijk. Wij zullen zeker binnen onze vrienden en kennissenkring laten weten dat ze zeker bij Different Doors moeten informeren als ze plannen hebben voor nieuwe deuren. Ga vooral zo door.

Antoinette Klaus op 2 mei 2021

Lees meer verhalen van klanten
Terug naar Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Extra veiligheidsopties

Voor extra veiligheid zijn de openslaande garagedeuren nog verder uit te breiden met het plaatsen van dievenpennen aan de scharnierzijden. Openslaande garagedeuren worden volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd. U kunt dus zelf aangeven over welke veiligheidsopties uw deur dient te beschikken.

Offerte voor een onderhoudsarme openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht iets aan heeft! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op