Optimaal beveiligd tegen inbraak

Voor veel mensen is het belangrijk dat de garagedeur beschikt over een perfecte veiligheid. Vaak grenzen garagedeuren direct aan huis en / of bergt u waardevolle spullen op in uw garage, waardoor optimale veiligheid tegen inbraak van groot belang is. Alle garagedeuren van Different Doors zijn voorzien van optimale veiligheid. Voor Different Doors is het erg belangrijk enkel garagedeuren van hoge kwaliteit en een goede veiligheid aan te bieden. Zo onderscheid Different Doors zich van concurrenten doordat de garagedeuren standaard reeds voorzien zijn van noodzakelijke veiligheidsopties.

veilige openslaande garagedeur

Standaard vijfpuntssluiting en SKG*** antikerntrek krukset

Standaard worden openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige vijfpuntssluiting. Hierdoor kunnen de deuren middels haaksloten op vijf punten vergrendeld worden. Openslaande garagedeuren van Different Doors hebben daarnaast deurbeslag met weerstandsklasse 3, deze beschikken dus over SKG***. Dit wil zeggen dat de garagedeuren over een extreme veiligheid, kwaliteit en inbraakwerendheid beschikken.

beeldmerk

Optimale veiligheid

Espagnolet sluitingen

De onderhoudsvrije openslaande garagedeuren van Different Doors bestaan uit stalen panelen en een aluminium kozijn. De panelen zijn 40 mm dik en de deur is voorzien van een stalen kokerslot. Dit maakt de openslaande garagedeuren vele malen veiliger, doordat het stalen kokerslot niet onmerkbaar uit te boren is. Ook zijn de deuren standaard voorzien van espagnoletsluitingen, wat er voor zorgt dat de deur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is. Een espagnolet dient 180° te draaien om de passieve vleugel te kunnen openen. Het espagnolet systeem is velen malen veiliger dan het veel gebruikte standaard schuifsysteem. In tegenstelling tot het schuifsysteem kunnen de garagedeuren niet van buitenaf, of wanneer de deuren gesloten zijn, geopend worden.

Veilige garagedeur

Extra veiligheidsopties

Voor extra veiligheid zijn de openslaande garagedeuren nog verder uit te breiden met het plaatsen van dievenpennen aan de scharnierzijden. Openslaande garagedeuren worden volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd. U kunt dus zelf aangeven over welke veiligheidsopties uw deur dient te beschikken.

beeldmerk

Heeft u vragen?

Patrick adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf €2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte of meer informatie aan.


Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


klanttevredenheid   


Erg prettige leverancier

Elk klantcontact was professioneel en zeer klantvriendelijk. Erg bijzondere ervaring dat dit nog bestaat. Dit geldt voor zowel de verkoper/adviseur als de telefonische frontoffice én de monteurs. De deuren zijn daarnaast ook echt prachtig en functioneren perfect. Een echte aanrader!

F. van de Laar op 31 maart 2023

Lees meer verhalen van klanten
beeldmerk
beeldmerk

Wacht niet langer en profiteer direct!

Wilt u graag meer weten over de diverse veiligheidsopties van onze openslaande garagedeuren? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 085 160 99 88 Neem contact op