Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Een geïsoleerde garagedeur maakt direct het verschil voor uw energieverbruik. De kou blijft buiten, de warmte binnen. Vervang uw huidige garagedeur om uw woning te verduurzamen. Wanneer u kiest voor openslaande garagedeuren van Different Doors bent u verzekerd van perfect geïsoleerde garagedeuren.

Hier wil ik meer over weten…
beeldmerk

Tocht en kou zijn definitief verleden tijd…

Openslaande garagedeuren van Different Doors voldoen aan de meeste moderne eisen op het gebied van isolatie. Hiermee zijn tocht en kou verleden tijd en creëert u van uw garage een extra leefruimte.

Hoe we dit kunnen onderbouwen?

De deurpanelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 en 1,5 W/m2K. Wilt u glas in de garagedeur? Dan plaatsen wij altijd extra isolerend HR++ glas met een U-waarde van 1,1 W/m2k.

 

Extra comfort door geïsoleerd kozijn…

Wanneer u kiest voor een openslaande garagedeur van Different Doors dan wordt deze geïnstalleerd inclusief een thermisch onderbroken kozijn. Dit speciale kozijn zorgt ervoor dat je woning extra wordt beschermd tegen de elementen van de natuur. In de garage en woning blijft het hierdoor behaaglijk en warm.

Hoe dat werkt?

Het buiten- en binnenkozijn van elkaar worden scheiden door een kunststof profiel. Hierdoor ontstaat een ruimte met stilstaande lucht die ervoor zorgt dat de koude lucht buiten blijft, en de warme lucht binnen.

beeldmerk

Waarom kiezen voor openslaande garagedeuren van Different doors?

Ontzettend handig, en ook perfect geïsoleerd!

Vanzelfsprekend bieden onze maatwerk openslaande garagedeuren de beste isolatie, inbraakbeveiliging, en een gemakkelijke toegang tot de ruimte. Naast dat bieden wij u nog iets extra’s: een zorgeloze en stressvrije ervaring!

  • Hoogst mogelijke isolatie door geïsoleerde deuren én kozijn
  • Standaard voorzien van extra veilige 5-puntssluiting
  • 100% op maat gemaakt, u bepaalt de uitstraling
  • Zeer snelle levertijd
  • 10 jaar garantie

In een gratis adviesgesprek stellen we samen met u de perfecte openslaande garagedeur samen.

beeldmerk
beeldmerk

Wacht niet langer en bespaar direct door het vervangen van uw oude garagedeur!

Wilt u direct besparen op uw energiekosten en investeren in de toekomst? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 085 160 99 88 Neem contact op
bijzondere garagedeur met glas

Glas in uw garagedeur?

Indien gewenst kan uw onderhoudsarme openslaande garagedeur worden uitgevoerd met glas. U bepaalt zelf de afmetingen van het glas en de gewenste positie, dit kan zowel horizontaal als verticaal zijn. Different Doors maakt gebruik van HR++ thermopane beglazing in de garagedeuren. Dit is een sterk isolerend glas dat zorgt voor optimale isolatie van uw garagedeur.

Perfecte montage

Om 100% geïsoleerde openslaande garagedeuren te creëren, wordt er bij Different Doors ook gedacht aan de eventuele openingen rondom het kozijn en de deur. Om ook deze ruimtes tochtvrij te houden, wordt er tussen het kozijn en de muren een speciaal materiaal bevestigd door onze monteurs. Op deze manier zijn uw openslaande garagedeuren altijd perfect geïsoleerd!

beeldmerk

Heeft u vragen?

Mark adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf €2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte of meer informatie aan.

Different Doors adviseur

Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.

klanttevredenheid   

Top

Echt geweldig, super tevreden van begin tot plaatsing van garagedeur. Goed advies en inmeting door Patrick, snelle offerte, goede planning, zelfs 2 weken eerder. Twee zeer vriendelijke monteurs hebben de garagedeur zeer vakkundig gemonteerd, afgewerkt en afval opgeruimd.
Alles TOP!!!

Jos van Dordrecht op 5 november 2023

Lees meer verhalen van klanten