Uw woning en garage perfect geïsoleerd!

Een goede isolatie is erg belangrijk. Het bespaart hoge energiekosten en is daarmee ook goed voor het milieu. Ook het goed isoleren van uw garage is aan te raden. Kanteldeuren en vele andere garagedeuren laten qua isolatie te wensen over. Vaak komt er via het kozijn toch koude en warme lucht naar binnen. Different Doors hecht veel belang aan het perfect isoleren van garagedeuren en biedt u hierbij de oplossing. Different Doors produceert perfect geïsoleerde garagedeuren in elke maat en uitvoering.

Thermisch onderbroken kozijn

De openslaande garagedeuren van Different Doors worden perfect geïsoleerd door middel van een thermisch onderbroken kozijn (geïsoleerd kozijn). Het buiten- en het binnen kozijn worden gescheiden door een kunststof profiel. Hierdoor ontstaat stilstaande lucht, waardoor de koude lucht buiten blijft en de warme lucht binnen. Toch blijft het aluminium kozijn maar 6 centimeter dik. Daarnaast zijn de stalen panelen voorzien van isolatie die voldoet aan vele eisen.

Globale isolatiewaarde:

De panelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 en 1,5 W/m2K. Het HR++ glas dat optioneel geplaatst kan worden in de garagedeur heeft een U-waarde van 1,1 W/m2 K. Dit betekent dat openslaande garagedeuren van Different Doors een zeer goede isolatie bieden.

Garage gebruiken als extra ruimte

Vaak wordt de garage ook gebruikt als extra ruimte. Een belangrijke reden om uw garage goed te isoleren. Dit bespaart u fikse stookkosten en laat u genieten van een aangename extra ruimte. Wenst u de ruimte niet als opslag maar als woonruimte of praktijkruimte te gebruiken? Ook daarvoor biedt Different Doors prachtige (garage)deuren. Denk hierbij aan volledig glazen deuren, of een vaste pui met naastliggende loopdeur geheel of half voorzien van glas. Er zijn talloze uitvoeringen mogelijk voor het produceren van geïsoleerde garagedeuren passend bij uw wensen en situatie.

Meer informatie over perfect geïsoleerde garagedeuren?

Bent u van plan uw garage te isoleren en bent u op zoek naar een volledig geïsoleerde garagedeur van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Different Doors. Iedere garagedeur wordt op maat gemaakt, geheel naar wens van de klant. Niet alleen in isolatie, ook qua uitstraling en veiligheid zijn er diverse mogelijkheden. Different Doors komt graag eens vrijblijvend bij u voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden en kan op deze manier ook een passende offerte voor u maken.


Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


   


We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf € 2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Nieuwe openslaande garagedeuren”.

Mooie deuren. Netjes en professioneel geplaatst. Ook de binnen afwerking is netjes.
Kortom een tevreden klant.

Familie Evers op 5 mei 2021

Lees meer verhalen van klanten

Terug naar Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

HR++ glas thermopane

Elke garagedeur, of het nu een openslaande garagedeur of een sectionaaldeur is, kan uitgevoerd worden met glas. Wanneer u uw garage wilt isoleren is het ook belangrijk isolatieglas te gebruiken voor uw ruiten. Glas kan op elke manier geplaatst worden, horizontaal, verticaal en in elke afmeting. Different Doors maakt gebruik van HR++ thermopane beglazing in de garagedeuren, wat wil zeggen sterk geïsoleerd glas, zodat de garagedeuren perfect geïsoleerd zijn.

Speciaal materiaal

Om 100% geïsoleerde openslaande deuren te creëren, wordt er bij Different Doors ook gedacht aan de openingen rondom het kozijn en de deur. Om ook deze ruimtes tocht vrij te houden, wordt er tussen het kozijn en de muren een speciaal materiaal bevestigd. Op deze manier is een openslaande deur van Different Doors altijd perfect geïsoleerd!

Offerte voor een onderhoudsarme openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht iets aan heeft! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op