Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Een goed geïsoleerde garagedeur waarmee u bespaart op uw energierekening, wie wil dat nou niet? Wanneer u kiest voor openslaande garagedeuren van Different Doors bent u verzekerd van perfect geïsoleerde garagedeuren.

Binnenzijde paneel

Zeer goede isolatiewaarde

De deurpanelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 1,2 en 1,5 W/m2K. Het HR++ glas dat optioneel geplaatst kan worden in de garagedeur heeft een U-waarde van 1,1 W/m2k. Dit betekent dat de openslaande garagedeuren van Different Doors minimale kou of warmte doorlaten.

Thermisch onderbroken kozijn

Wanneer u kiest voor een openslaande garagedeur van Different Doors wordt deze geplaatst in een splinternieuw thermisch onderbroken kozijn. Dit houdt in dat het buiten- en binnenkozijn van elkaar worden scheiden door een kunststof profiel. Hierdoor ontstaat een ruimte met stilstaande lucht die ervoor zorgt dat de koude lucht buiten blijft, en de warme lucht binnen.

beeldmerk

extra woonruimte

Garage gebruiken als extra ruimte

Wilt u uw gebruiken als extra (leef-)ruimte zoals bijvoorbeeld een speelkamer, hobbykamer of thuiskantoor? Dat is een extra reden om te kiezen voor goed geïsoleerde openslaande garagedeuren. Dit bespaart u fikse stookkosten en laat u genieten van een aangename extra ruimte. Daarnaast is de toevoeging van glas de ideale oplossing voor natuurlijk daglicht in uw garage. Door de vele keuzemogelijkheden gaan we graag samen met u op zoek naar een passende garagedeur voor uw situatie.

bijzondere garagedeur met glas

HR++ glas thermopane

Indien gewenst kan uw onderhoudsarme openslaande garagedeur worden uitgevoerd met glas. U bepaalt zelf de afmetingen van het glas en de gewenste positie, dit kan zowel horizontaal als verticaal zijn. Different Doors maakt gebruik van HR++ thermopane beglazing in de garagedeuren. Dit is een sterk isolerend glas dat zorgt voor optimale isolatie van uw garagedeur.

Speciaal materiaal

Om 100% geïsoleerde openslaande garagedeuren te creëren, wordt er bij Different Doors ook gedacht aan de eventuele openingen rondom het kozijn en de deur. Om ook deze ruimtes tochtvrij te houden, wordt er tussen het kozijn en de muren een speciaal materiaal bevestigd. Op deze manier zijn uw openslaande garagedeuren altijd perfect geïsoleerd!

Heeft u vragen?

Danny adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf €2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte of meer informatie aan.


Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


klanttevredenheid   


Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe garagedeur. Hij opent en sluit gemakkelijk en geluidloos. Hij isoleert de garage prima.
De monteurs waren heel vriendelijk en bekwaam en deden net wat extra’s om goed werk af te leveren. Ik zou different doors zeker iedereen aanbevelen

S. van den Eerenbeemt op 2 maart 2023

beeldmerk
beeldmerk

Wacht niet langer en bespaar direct!

Wilt u direct besparen op uw energiekosten en investeren in de toekomst? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op