Strakke openslaande garagedeur Zuid-Holland

In het Zuid-Hollandse Hardinxveld-Giessendam heeft Different Doors de garage mogen voorzien van een nieuwe, strakke onderhoudsarme openslaande garagedeur. Deze heeft exact dezelfde kleur als de voordeur en de raamluiken van het huis. Hierdoor vormt het vooraanzicht van de woning één strak geheel.

Volledig op maat gemaakt

Dit project is een goed voorbeeld van onze 100% maatwerk garagedeuren. Samen met de klant is gekeken naar de huidige stijl van de woning en is er een deur samengesteld die hier perfect op aansluit. Naast de kleur komt namelijk ook de horizontale profilering van de raamluiken terug in de garagedeur.

 

Gebruiksgemak voor het hele gezin

Doordat de openslaande garagedeuren gemakkelijk open en dicht gaan kunnen deze ook (indien gewenst) door kinderen worden bediend. Dit is ideaal wanneer u de garage als ‘achterom’ gebruikt.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren