Openslaande garagedeuren Nuenen (antracietgrijs)

In het Brabantse Nuenen heeft Different Doors deze strakke, moderne openslaande garagedeuren mogen plaatsen. De garagedeur is qua uitstraling afgestemd op de kleur van de voordeur zodat de woning een geheel vormt.

Vervangen kanteldeur door openslaande garagedeuren

De garage van deze woning was voorzien van een metalen kanteldeur die in één geheel naar boven geopend diende te worden. De nieuw geplaatste openslaande garagedeuren bieden vele voordelen ten opzichte van de oude kanteldeur. Denk hierbij aan ultiem gebruiksgemak, de garagedeur hoeft niet meer in zijn geheel naar boven geopend te worden. Ook zijn kanteldeuren gemakkelijk open te breken, met de vijfpuntssluiting en het SKG*** beslag op de openslaande garagedeuren zijn zorgen over inbraak verleden tijd. Daarnaast isoleert een kanteldeur vrijwel niet, de openslaande garagedeuren van Different Doors daarentegen zijn perfect geïsoleerd. Dit verschil in isolatie hebben we vast weten te leggen met een warmtecamera. Bekijk de testresultaten hier.

Specificaties

Alle openslaande garagedeuren worden door Different Doors op maat gemaakt. Op deze garagedeuren zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2240 x 2133 (BxH)
  • Kleur: RAL 7016 (antracietgrijs)
  • 5-puntssluiting
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
  • Inclusief omklapvoetjes

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren