Witte openslaande garagedeuren Duiven

In het Gelderse Duiven heeft Different Doors deze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren mogen plaatsen in een crème witte kleur (RAL9001). Er is gekozen voor een horizontale profilering met smalle profilering wat zorgt een strakke en elegante look, perfect voor een moderne uitstraling!

Kanteldeur vervangen voor openslaande garagedeuren

Deze garage was voorzien van een metalen kanteldeur met loopdeur. De nieuwe openslaande garagedeuren bieden vele voordelen ten opzicht van de oude kanteldeur. Zo genieten de bewoners nu van optimale isolatie, goede inbraakbeveiliging en gemakkelijke bieding voor alle leden van het gezin.

Specificaties

Alle openslaande garagedeuren worden door Different Doors op maat gemaakt. Op deze garagedeuren zijn onderstaande specificaties van toepassing:

  • 2230 x 2246 (BxH)
  • Kleur: RAL 9001 (crème wit)
  • 5-puntssluiting
  • SKG*** anti kerntrek krukset
  • Volledig geïsoleerd met thermisch onderbroken kozijn
  • Inclusief omklapvoetjes

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren